• Top 5 savjeta za nezaboravnu zabavu: rođendani, djevojačke večeri, obljetnice i više!

  Top 5 savjeta za nezaboravnu zabavu: rođendani, djevojačke večeri, obljetnice i više!

  Stvaranje savršene zabave za djecu, djevojačke večeri, obljetnice ili druge posebne prigode zahtijeva malo planiranja i organizacije. Želite da vaša zabava bude posebna i da se svi gosti zabavljaju stvarajući nezaboravne uspomene? Pripremili smo za vas popis pet najboljih savjeta koji će vam pomoći pri pripremi i provedbi nezaboravne zabave. 
 • Savjeti za potpunu obnovu terase za bezbrižno uživanje na otvorenom!

  Savjeti za potpunu obnovu terase za bezbrižno uživanje na otvorenom!

  Kada se ljeto približava, mnogi žele pripremiti svoju terasu za ugodne sunčane dane i druženje na otvorenom. Obnova vrtnog namještaja i terase sjajan je način da stvorite ugodno i privlačno okruženje koje će vas mamiti da uživate na otvorenom.
 • Naši kupci potvrđuju kvalitetu naših proizvoda!

  Naši kupci potvrđuju kvalitetu naših proizvoda!

  Vjerujemo da uživate u sjajnim proizvodima koje ste kupili putem naše internetske trgovine. Danas želimo naglasiti koliko nam je važno Vaše zadovoljstvo i mišljenje o proizvodu. Kada je riječ o kupnji, planiranju putovanja i rezervaciji smještaja, znamo da je ključno imati recenzije proizvoda, recenzije usluga i recenzije drugih kupaca. Kupci koji su proizvod isprobali iz prve ruke povjeravaju nam svoje komentare o tome što...
 • Dreamwithus šivaonica - usluga koja je impresionirala kupce diljem Hrvatske!

  Dreamwithus šivaonica - usluga koja je impresionirala kupce diljem Hrvatske!

  Ne možete pronaći pravu veličinu posteljine? Nema problema - u Dreamwithus ju lako i brzo možemo prilagoditi željenoj dimenziji. U vodećoj online trgovini posteljine Dreamwithus.hr omogućujemo bezbrižnu narudžbu posteljine i prilagodbu veličine. Jedini u Hrvatskoj skraćujemo/prilagođavamo dimenzije posteljine na željenu mjeru i šivamo patentni zatvarač ili gumbe. Razumijemo da je u poplavi raznih dimenzija posteljine i jastuka teško pronaći pravu veličinu. Bez brige! Imamo rješenje za vas...
 • Nova garnitura? Umjesto toga odaberite zaštitnu navlaku.

  Nova garnitura? Umjesto toga odaberite zaštitnu navlaku.

  Kauč ​​je definitivno jedan od najvažnijih komada namještaja u vašem domu. Osim što mora izgledati moderno, također bi trebao biti udoban i izdržljiv. No, ne možemo izbjeći činjenicu da će vrijeme učiniti svoje. Najvjerojatnije će se  nakupiti neke mrlje, a ujedno će se istrošiti. Ako želite produžiti vijek trajanja sofe ili osvježiti njen izgled, kupnja zaštitne navlake je izvrsno rješenje.
You have successfully subscribed!
This email has been registered