Dragi kupče,

Kao i gotovo svaka stvar u životu, i naši proizvodi trebaju pravilno rukovanje kako bi vam poslužili što dulje. Molimo vas da slijedite sljedeće upute za održavanje posteljine.

Možete ih pronaći i na samoj ambalaži koja je sastavni dio naših proizvoda.


1.Prije pranja temeljito provjerite ima li proizvoda nedostataka jer ih nećemo moći uzeti u obzir nakon što se proizvod opere ili upotrijebi. Ako primijetite moguću pogrešku, ne brinite. Nastojimo svaku žalbu riješiti na pozitivan način. Slijedite upute iz obrasca za prigovor koji je uključen u paket ili nas kontaktirajte na info@dreamwithus.hr

2.Prije prve upotrebe temeljito operite posteljinu. Preporučuje se hladno pranje do 40 stupnjeva (ovisno o posteljini, točne informacije nalaze se na pakiranju). U proizvodnji posteljine koristimo najkvalitetnije tehnike digitalnog tiska, no nekad  posteljina može izgubiti boju kada se pere na višoj temperaturi. Presudno je da posteljinu ne perete na previsokoj temperaturi.

3.Preporučuje se sušenje na zraku, jer određene sušilice rublja mogu oštetiti posteljinu s previše sušenja. Ako ćete sušiti posteljinu u sušilici, odaberite program za nježne tkanine. Nepravilno sušenje može dovesti do smanjenja tkanine ili čak oštećenja same tkanine.

4.Posteljinu nije potrebno glačati a za neke modele je čak i zabranjeno. Ako se ipak odlučite glačati, savjetujemo vam da glačalo ne stavljate izravno na tkaninu, već samo da zaštitite tkaninu dodatnim tekstilnim premazom. Pravilno održavanje naših proizvoda ključ je trajnosti, kvalitete i sigurne uporabe.

Ako imate pitanja u vezi s uputama za održavanje, stojimo vam na raspolaganju na info@dreamwithus.hr, gdje ćemo vam rado pomoći.

You have successfully subscribed!
This email has been registered