Dreamwithus boemska dječja soba

Preuređujete li dječju sobu i nemate ideju kako bi je uredili ili možda ne znate kako obojiti zidove, koje dodatke implementirati u cjelokupni dizajn i zbunjeni ste izborom namještaja? Svaki roditelj barem jednom u životu doživi taj osjećaj, pa smo vam pripremili vodič kako urediti sobu za svoje dijete na malo posebniji način.

 

BOEMSKA SLIKA DJEČJE SOBE

BOHO DJEČJA SOBA

Predstavljamo vam BOHO sliku dječje sobe. Boho ukratko znači boemski stil, tako da je boho soba boemska soba. Takva je soba izvrstan izbor za sve koji ne žele klasično namještenu sobu za svoju djecu. Boho soba ostavlja vam neograničenu kombinaciju različitih komada namještaja, različitih ukrasnih elemenata (juta, prirodni ratan, pravo drvo itd.), različitih uzoraka boja na zidu. Iako se čini da je opremanje boho sobe jednostavno, to je daleko od istine. Ako slijedimo osnovne smjernice za opremanje i uređenje, tehnikom "naslojavanja", miješanjem ukrasa različitih boja i kombiniranjem različitih stilova namještaja možemo stvoriti pravu boho sobu koja odražava pozitivnu energiju i jednostavnost.

dječja_soba_tepih_juta_boho_dreamwithus

 

BOHO DJEČJE SOBE: UMJETNOST I BOJE

Posebnost boho sobe je da vam djeca mogu pomoći u njenom ukrašavanju. Pripremite im dio zida na kojem mogu slikati svoja umjetnička djela. Ostavite im slobodu za stvaranje kreacija, ponudite im čitav niz boja. Vjerujte, djeca će vas iznenaditi. Drugi dio zida možete sami obojiti, možda čak jedan zid u sobi prekriti tapetama s različitim uzorcima, motivima životinja itd.

Kada ukrašavate zidove, razmišljajte izvan okvira. Na zid također možete objesiti tepih od prirodnih materijala - npr. od jute. Iz naše kolekcije jutenih tepiha za vas smo pripremili 4 koja su po našem mišljenju najprikladnija za uređenje dječje sobe. Možete, naravno, klasično koristiti tepih, postaviti ga na pod.

Budite odvažni i u ukrašavanju koristite različite uzorke i materijale (drvo, pamuk, ratan, juta, metal, plastika, tekstil). I ne brinite zbog toga ako se određene boje ne podudaraju. Da biste stvorili neutralniju sliku sobe, ostavite zidove bijelim, ali postanite odvažniji pomoću tekstila u boji, raznolikog namještaja, upotrebe prirodnih materijala i ostalih dodataka.

 

TEKSTIL DODAJU POSEBNU NOTU

Tekstil igra posebnu ulogu u boemskom stilu kućnog opremanja. Stoga u dječju sobu unesite različite vrste tekstila koji sobi dodaju toplinu i osjećaj doma. Možete koristiti tepihe s dodirom etno uzorka, pletene deke, tapete, jastuke, zavjese, šator i baldahin.

Još imamo ovaj savjet kod vas. Koristite opuštajuće motive životinja  na jastucima, posteljini, u obliku zidnih slika ili čak tapeta. Unesite vanjski svijet u unutrašnjost dječje sobe. Vjerujte, djeca će uživati ​​u takvoj sobi, pogotovo će se osjećati sigurnima na svojim jastucima u šatoru ili baldahinu.

 

Predstavljamo vam ostale proizvode koji se savršeno slažu u boho dječjoj sobi.

dječja_oprema_dječja_soba_boho_dreamwithus

 

Predstavljamo vam boho sobu koju smo kreirali s Dreamwithus proizvodima.


Za vas smo odabrali nekoliko boho soba uz pomoć kojih ćete možda dobiti dodatnu ideju za opremanje.

 

boho_dječja_soba_oprema_dreamwithus

Izvor:Urška Oman (caricasveta.si)

You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Zadnje pogledano
ic-cross-line-top
Top
ic-expand
ic-cross-line-top