Posteljina kao pomoć pogođenima u potresu

Šokantna i potresna godina koja je ostavila traga na gotovo svakom pojedincu. Svakog je dirnula na drugačiji i jedinstven način.

Prošle godine zadesila nas je epidemija novog Covid-19 koronavirusa, mnogi su ostali bez posla, mnoge su se tvrtke borile s načinima kako nastaviti raditi, zadesio nas je snažan potres nedaleko od Zagreba koji je je u glavnom gradu Hrvatske ostavio brojne štete, posebice u samom centru. Mnogi su se mučili i prevladale prepreke koje nam je postavila 2020. godina, ali to je bilo daleko od onoga što nam je prošla godina namijenila.

 

bolnica_sisak_potres_dreamwithus_posteljnina_donacija

 

Pred kraj godine tlo se još snažnije zatreslo, i to ne samo jednom. U Sloveniji možemo biti izuzetno sretni i zahvalni što nismo pretrpjeli veće posljedice. Nažalost, naši susjedi u Hrvatskoj nisu imali te sreće. Dogodila se nezamisliva prirodna katastrofa koja je pobudila u nama ono što nas vodi od početka - suosjećanje.

Protekla godina ostavila je na nas jedan velik trag, što nas čini još zahvalnijima što smo mogli poslovati kroz burna događanja prethodne godine. Sva dobra djela želimo vratiti društvu s porukom da nitko od nas nije sam. Otkako smo osnovali svoju tvrtku, od srca smo pomagali u područjima kojima možemo. Tijekom godina našeg poslovanja donirali smo sredstva mnogim pojedincima i institucijama kao što su: “Umjesto točkice”, “Pobunjenik”, “Dom za starije osobe”.

U novu godinu ulazimo puni zahvalnosti, sreće i ljubavi. S velikom nadom u bolje sutra želimo ovo podijeliti s vama, zbog čega smo odlučili dati sve od sebe da pomognemo ljudima koji su pretrpjeli teške posljedice zbog prirodne katastrofe - potresa koji je potresao Sisak i Petrinju.

Odlučili smo donirati Općoj bolnici dr. Ive Pedišića u Sisku, koja je pretrpjela veliku štetu i svakodnevno se bori sa strašnim posljedicama prirodne katastrofe. To nam grije srce, jer trenutno možemo uskočiti u pomoć onima kojima je zaista potrebno. Donirali smo mnogo posteljine i ručnika bez kojih su ostali u potresu, a bez njih je bolnička pomoć praktički nemoguća. Posteljina koja će vas ugrijati i osigurati miran san pacijentima je posteljina “Dreamwithus”.

 

You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Zadnje pogledano
ic-cross-line-top
Top
ic-expand
ic-cross-line-top