Pamučna posteljina Dreamwithus za najljepše snove

Pamuk je tkanina koja je jedna od povoljnijih i izuzetno je popularna tkanina. Može se ppohvaliti kao potpuno prirodan materijal, te se dobiva se iz istoimene biljke - pamuk.

Pamučna vlakna izvrsna su za izradu raznih vezica, odjeće, pamučne posteljine, pa čak i za čvrsta jedra. Pamučna vlakna prilično su kompaktna, izdržljiva i otporna na habanje. Pamučna vlakna, a time i pamučna posteljina izvrstan su izbor za sve koji vole različite boje. Naime, tkanina može biti lijepo obojena paletom različitih boja.

Pamučna posteljina izuzetno je izdržljiva, dok se posebice u kolekciji posteljine Dreamwithus.hr može pohvaliti hotelskom kvalitetom i elegancijom.

pamučna_posteljina_140x200_dreamwithus

Pamučna posteljina Dreamwithus

Dreamwithus.hr pamučna posteljina ugodna je na dodir i nike zahtjevna u pogledu njege. Kako bi ju najučinkovitije oprali, možete ih čak prati na 90 ° C, a također glačati na visokoj temperaturi. Dreamwithus posteljina 140x200 i posteljina 200x200 izuzetno su popularne među širokom populacijom i ujedno su dimenzije koje kupci najčešće kupuju.

Preporučujemo da poprilično prljavu pamučnu posteljinu tretirate posebnim sredstvom za uklanjanje mrlja prije strojnog pranja, a zatim je operete na programu "posteljina" u perilici rublja.

Pamučnu posteljinu preporučujemo svima koji cijene visoku udobnost posteljine.

pamučna_posteljina_140x200_teodor_taupe_dreamwithus

Pamučna posteljina definitivno se smatra udobnom posteljinom pa je preporučujemo baš svima. Pamučna posteljina je pahuljasta i mekana, a ako koristimo različite završne postupke na tkanini, možemo postići i različita svojstva pamuka. Pamuk je ugodan na dodir i ugodan za spavanje.

 

 

Dječja posteljina

Preporučujemo da je dječja posteljina izrađena od pamuka, jer tkanina brzo upija i oslobađa vlagu, čime se postiže visoka prozračnost tkanine.

Pamuk se dijeli na 4 vrste: pima, egipatski, planinski i organski pamuk. Za djecu stariju od 2 godine najtraženija dimenzija dječje posteljine je 140x200. Pamuk se također preporučuje prilikom izrade posteljine za bebe. Ako imate mogućnost, odaberite organski pamuk koji nije bijeljen i biljka u vrijeme rasta nije tretirana pesticidima.

dječja_posteljina_140x200_dreamwithus

You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Zadnje pogledano
ic-cross-line-top
Top
ic-expand
ic-cross-line-top