Krojačnica Dreamwithus

Možda zvuči predobro da bi bilo istina? Ali je! Dreamwithus.hr nije samo još jedna internetska trgovina koja želi što više narudžbi.

Dreamwithus.hr su prvenstveno ljudi, majke, očevi, kćeri, sinovi. Da, mi smo sasvim obični ljudi koji se suočavaju s raznim svakodnevnim izazovima.

S vremena na vrijeme potražite posteljinu u našoj internetskoj trgovini, no budući da postoji toliko različitih veličina jastuka i pokrivača, ponekad jednostavno ne možete pronaći pravu veličinu posteljine za jastuke i pokrivače koju imate kod kuće. Tako da ovdje nastupamo mi i naša krojačnica Dreamwithus.

Posteljina 140x200

Posteljina 140x200 jedna je od najpopularnijih i najtraženijih dimenzija posteljine. U slučaju da imamo zalihe ove veličine (iako istovremeno naručujemo i po 100 komada), možemo prilagoditi posteljinu200x200 / 220 na dimenziju 140x200.

Što znači podešavanje / skraćivanje dimenzija posteljine 200x200?

To jednostavno znači da se posteljina skraćuje i sužava na željenu veličinu. Sve što je potrebno učiniti je označiti skraćivanje posteljine i / ili podešavanje zatvaranja (za šivanje patentnog zatvarača ili gumba) prije nego što dodate veću posteljinu u košaru.

 

krojacnica_dreamwithus

 

Otvaranje novog odjela: Krojačnica Dreamwithus

Otvarajući odjel u kojem krojačice mogu prilagoditi dimenzije popluna i prekrivača za jastuke po vašem ukusu nismo pomogli samo vama. Otvaranjem krojačnica Dreamwithus otvorili smo nova radna mjesta na koja smo izuzetno ponosni. Krojači vam mogu skratiti posteljinu, suziti posteljinu, prišiti gumbe ili zašiti ​​patentni zatvarač.

 

 

krojacnica_dreamwithus_moderna_baka

Izvor slike: Moderna baka

 

Tim Dreamwithus.hr želi poboljšati korisničko iskustvo

Mi smo jedini u Hrvatskoj koji skraćuju / prilagođavaju veličinu posteljine željenoj veličini i šivaju patentni zatvarač i / ili gumbe. Zadovoljstvo naših kupaca najviše nam znači, pa želimo da vaše iskustvo kupovine bude sjajno.

Istodobno vas pozivamo da nam pošaljete poruku na info@dreamwithus.hr s prijedlozima za poboljšanje, možda čak napišete koje proizvode bi ste htjeli vidjeti kod nas. Radujemo se vašim porukama i zalažemo se da svaki dan učinimo boljim i da naši kupci budu zadovoljniji.

You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Zadnje pogledano
ic-cross-line-top
Top
ic-expand
ic-cross-line-top