Posteljina od flanela za dobar san

Je li vam noću hladno i želite li se ugrijati posteljinom? Tada je posteljina izrađena od flanela izvrstan izbor za hladne zimske noći, jer će vas grijati cijelu noć. Kompaktne je i vrlo mekane strukture koja ne iritira kožu i izrazito je meka na dodir.

Stoga je pogodan za sve koji imaju bilo kakvih problema s kožom ili raznih kožnih stanja. Dobra značajka posteljine od flanela je što je vrlo prozračna i dobro odvodi vlagu. Unatoč činjenici da dobro odvodi vlagu, ne preporučuje se onima koji se puno znoje.

Flanel je materijal koji se sastoji se od labavo pletene mješavine vune, pamuka i ostalih brušenih sintetičkih vlakana.

 

posteljina_flanel_dreamwithus

 

Posteljina od flanela je izvrsna za održavanje

 

Održavanje posteljine o kojoj je riječ jednostavno je, jer se posteljina može prati u toploj vodi i sušiti u sušilici rublja ili na otvorenom. Posteljina od flanela se ne gužva, no savjetuje vam se da je zategnuto presavijete i izbjegnete stvaranje nabora i bora flanel posteljine. Preporučujemo upotrebu blagih deterdženata, jer će oni značajno smanjiti šanse za gubitak niti i trošenje boja, a svemu tome pridonosi i niža temperatura vode.

 

Za dugotrajnost posteljine od flanela

Što se tiče posteljine, želimo zadržati dugu postojanost boja i, naravno, želimo trošenje niti svesti na minimum. Kako bi to postigli, savjetujemo vam da se za prvo pranje doda pola šalice alkoholnog octa. Međutim, upotreba omekšivača ne preporučuje se prilikom pranja posteljine od flanela.

 

Neka dimenzije posteljine od flanela

 

Najpopularnije veličine posteljine su posteljina 200x200 i 140x200 posteljina. Posteljina 140x200 ujedno je i najčešća dimenzija dječje posteljine.

 

Dječja posteljina of flanela se toplo preporučuje

Tkanina od flanela može biti izvrstan izbor za dječju posteljinu, jer će vas mekoća i toplina dječje posteljine uspavati. Dostupan je na Dreamwithus.hr.

 

Vrste flanela

Postoji nekoliko vrsta tkanina: vuneni flanel, pamuk, miješani ili sintetički, cejlonski, dječji, peleni, biljni flanel i blago tkani flanel.

Dreamwithus premium posteljine od flanela pogledajte ovdje

 

You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Zadnje pogledano
ic-cross-line-top
Top
ic-expand
ic-cross-line-top